Promocje
Ekologiczna Mąka Jaglana BIO 500g EurEKO
Ekologiczna Mąka Jaglana BIO 500g EurEKO
9,29 zł 7,90 zł
szt.
Mąka kukurydziana 1 kg Melvit
Mąka kukurydziana 1 kg Melvit
3,89 zł 3,31 zł
szt.
Mąka gryczana 1 kg Melvit
Mąka gryczana 1 kg Melvit
10,59 zł 9,00 zł
szt.
Mąka orkiszowa 1 kg Melvit
Mąka orkiszowa 1 kg Melvit
5,89 zł 5,01 zł
szt.
Mąka pszenna razowa typ 1850 1 kg Melvit
Mąka pszenna razowa typ 1850 1 kg Melvit
3,89 zł 3,31 zł
szt.
Mąka żytnia razowa typ 2000 1 kg Melvit
Mąka żytnia razowa typ 2000 1 kg Melvit
3,89 zł 3,31 zł
szt.
Mąka żytnia typ 720 1 kg Melvit
Mąka żytnia typ 720 1 kg Melvit
3,99 zł 3,39 zł
szt.
Herbata turecka czarna 500g Caykur Rize
Herbata turecka czarna 500g Caykur Rize
18,99 zł 17,29 zł
szt.
Herbata turecka czarna 500g Caykur Altinbas
Herbata turecka czarna 500g Caykur Altinbas
26,99 zł 24,99 zł
szt.
Herbata turecka czarna 500g Caykur Cicegi
Herbata turecka czarna 500g Caykur Cicegi
19,99 zł 17,99 zł
szt.
Herbata turecka czarna 500g Caykur Filiz
Herbata turecka czarna 500g Caykur Filiz
21,99 zł 19,99 zł
szt.
Wersje językowe / Languages
Waluty / Currencies

Herbata turecka czarna 500g Caykur Altinbas

altinbas.jpg
  • promocja
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 24,99 zł 26,99 zł 24.99
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Turecka herbata „Altinbaş” uznanej firmy Çaykur. 

Altinbaş jest ekskluzywną mieszanką czarnych herbat z upraw nad Morzem Czarnym z okręgu Rize. Niebywały smak zapewnia jakość liści, zbierane są tylko te, które znajdują się najbliżej wierzchołka drzewa herbacianego. Turecka herbata charakteryzuje się drobno kruszonym liściem.

Smak herbaty Altinbaş został doceniony prestiżową nagrodą "Monde Selection". Niezależny instytut Monde Selection jest najstarszą międzynarodową organizacją badającą jakość produktów żywnościowych. Instytut powstał w 1961 roku w Brukseli i co roku organizuje konkurs, którego celem jest wyłonienie produktów o najwyższej jakości.

Produkt naturalny, bez pestycydów

Proponujemy parzyć herbatę po turecku w „demli” (dwupoziomowe naczynie). Do mniejszego imbryka wsypujemy herbatę liściastą, do drugiego większego imbryka wlewamy zimną wodę. Stawiamy mały imbryk na większym, kiedy woda wrze zalewamy liście herbaty i uzupełniamy ubytek wody w dolnym imbryku. Ponownie zagotowujemy wodę. Do małej szklaneczki wlewamy napar z górnego imbryka i uzupełniamy wrzątkiem. W Turcji herbatę podajemy z 1-2 kostkami cukru.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl